Shopping cart

Your cart is empty. Let's do something about that :-)

HINT: Browse our new arrivals

At a loss? Check out our blog

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely

Souhlasím s tím, aby společnost Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely

Souhlasím s tím, aby společnost SARTOR BOHEMIA s.r.o., se sídlem Cukrovarnická 833/67, 162 00 Praha 6, IČ: 27908828, (dále jen „správce“), ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 zpracovávala tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjmení,
  • e-mail (dále jen „osobní údaje“)
  1. Výše uvedené údaje bude Správce zpracovávat pro marketingové účely, konkrétně rozesílání newsletterů Správce osobě, která dává tento souhlas. Tento souhlas je dáván na dobu 5 let. Osoba poskytující tento souhlas bere na vědomí, že správce bude výše uvedené osobní údaje zpracovávat po dobu platnosti souhlasu.
  2. Osobní údaje bude zpracovávat pouze Správce, případně osoba, se kterou má Správce řádně uzavřenou zpracovatelskou smlouvu.
  3. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti SARTOR BOHEMIA s.r.o., se sídlem Cukrovarnická 833/67, 162 00 Praha 6, sartor@sartor.cz.
  4. Společnost SARTOR BOHEMIA s.r.o. informuje své zákazníky, že mají právo:
    1. získat od Správce potvrzení, zda osobní údaje, které se jich týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, mají právo získat přístup k těmto osobním údajům a k následujícím informacím: účely zpracování, kategorie dotčených osobních údajů, příjemci nebo kategorie příjemců, kterým osobní údaje byly nebo budou zpřístupněny, zejména příjemci ve třetích zemích nebo v mezinárodních organizacích, plánovaná doba, po kterou budou osobní údaje uloženy, nebo není-li ji možné určit, kritéria použitá ke stanovení této doby, existence práva požadovat od správce opravu nebo výmaz osobních údajů týkajících se subjektu údajů nebo omezení jejich zpracování a nebo vznést námitku proti tomuto zpracování, právo podat stížnost u dozorového úřadu.
    2. aby Správce bez zbytečného odkladu opravil nepřesné osobní údaje, které se jich týkají. S přihlédnutím k účelům zpracování mají právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení.
    3. aby Správce bez zbytečného odkladu vymazal osobní údaje, které se jich týkají, a Správce má povinnost osobní údaje bez zbytečného odkladu vymazat, pokud je dán jeden z těchto důvodů: osobní údaje již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány, zákazník odvolá souhlas a není zde jiný legální titul pro jejich zpracování,  osobní údaje byly zpracovány protiprávně, osobní údaje musí být vymazány ke splnění právní povinnosti stanovené v právu Unie nebo členského státu, které se na správce vztahuje.
    4. aby Správce omezil zpracování jejich osobních údajů, pokud popírají jejich přesnost na dobu ověření této skutečnosti Správcem, zpracování je protiprávní, a Správce žádají místo výmazu o jejich omezené zpracování, údaje již nejsou potřebné pro účel zpracování, avšak potřebuji je pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků.
    5. aby Správce na jejich žádost předal jejich osobní údaje jinému jimi určenému Správci.
    6. vznést námitku proti zpracování mých osobních údajů u Správce.
    7. v případě pochybností o tom, zda jsou ze strany Správce zpracovávány jejich osobní údaje ve smyslu výše uvedených právních předpisů obrátit se jak na Správce, tak na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem registrace

Souhlasím s tím, aby společnost SARTOR BOHEMIA s.r.o., se sídlem Cukrovarnická 833/67, 162 00 Praha 6, (dále jen „správce“), ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 zpracovávala tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjmení,
  • adresa,
  • telefonní číslo,
  • e-mail,
  • v případě podnikajících osob IČ, DIČ (dále jen „osobní údaje“)
  1. Výše uvedené údaje bude Správce zpracovávat pro účely registrace na webových stránkách / eshopu Správce. Tento souhlas je dáván na dobu 5 let. Osoba poskytující tento souhlas bere na vědomí, že Správce bude výše uvedené osobní údaje zpracovávat po dobu platnosti souhlasu.
  2. Osobní údaje bude zpracovávat pouze Správce, případně osoba, se kterou má Správce řádně uzavřenou zpracovatelskou smlouvu.
  3. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti SARTOR BOHEMIA s.r.o., se sídlem Cukrovarnická 833/67, 162 00 Praha 6, sartor@sartor.cz.
  4. Společnost SARTOR BOHEMIA s.r.o. informuje své zákazníky, že mají právo:
    1. získat od Správce potvrzení, zda osobní údaje, které se jich týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, mají právo získat přístup k těmto osobním údajům a k následujícím informacím: účely zpracování, kategorie dotčených osobních údajů, příjemci nebo kategorie příjemců, kterým osobní údaje byly nebo budou zpřístupněny, zejména příjemci ve třetích zemích nebo v mezinárodních organizacích, plánovaná doba, po kterou budou osobní údaje uloženy, nebo není-li ji možné určit, kritéria použitá ke stanovení této doby, existence práva požadovat od správce opravu nebo výmaz osobních údajů týkajících se subjektu údajů nebo omezení jejich zpracování a nebo vznést námitku proti tomuto zpracování, právo podat stížnost u dozorového úřadu.
    2. aby Správce bez zbytečného odkladu opravil nepřesné osobní údaje, které se jich týkají. S přihlédnutím k účelům zpracování mají právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení.
    3. aby Správce bez zbytečného odkladu vymazal osobní údaje, které se jich týkají, a Správce má povinnost osobní údaje bez zbytečného odkladu vymazat, pokud je dán jeden z těchto důvodů: osobní údaje již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány, zákazník odvolá souhlas a není zde jiný legální titul pro jejich zpracování,  osobní údaje byly zpracovány protiprávně, osobní údaje musí být vymazány ke splnění právní povinnosti stanovené v právu Unie nebo členského státu, které se na správce vztahuje.
    4. aby Správce omezil zpracování jejich osobních údajů, pokud popírají jejich přesnost na dobu ověření této skutečnosti Správcem, zpracování je protiprávní, a Správce žádají místo výmazu o jejich omezené zpracování, údaje již nejsou potřebné pro účel zpracování, avšak potřebuji je pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků.
    5. aby Správce na jejich žádost předal jejich osobní údaje jinému jimi určenému Správci.
    6. vznést námitku proti zpracování mých osobních údajů u Správce.
    7. v případě pochybností o tom, zda jsou ze strany Správce zpracovávány jejich osobní údaje ve smyslu výše uvedených právních předpisů obrátit se jak na Správce, tak na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Get Sartor in your inbox

Subscribe to our newsletter and feed your creativity. You won't get any spam from us, just the sort of interesting and informative content that we'd like to receive ourselves.

By registering you agree to the processing of your personal data

Contact form close
Načíst

Got a question? A dilemma?

+420 777 511 114
sartor@sartor.cz

Language

Currency